Το αφεντικό της χρονιάς στην Αγγλία: Δίνει 750 λίρες επιπλέον στο προσωπικό του για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Newsroom
Το αφεντικό της χρονιάς στην Αγγλία: Δίνει 750 λίρες επιπλέον στο προσωπικό του για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
Βρέθηκε το ιδανικό αφεντικό που βοηθάει τους υπαλλήλους του να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια.

Ένα γενναιόδωρο αφεντικό στην Αγγλία έδωσε σε κάθε υπάλληλό του το ποσό των 750 λιρών, σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσει έπειτα από τις τελευταίες αυξήσεις που ταλαιπωρούν τα περισσότερα νοικοκυριά.

Το Ηνωμένο Βασίλειο καλείται να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό, την εκτίναξη των τιμών της ενέργειας, των καυσίμων και την αύξηση των φόρων που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τα περισσότερα νοικοκυριά.

Έτσι, ο Ντέιβιντ Άντερσον, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας «Joseph Parr», αποφάσισε να μοιράσει ένα συμπλήρωμα στους 58 υπαλλήλους που απασχολούνται σε αυτήν, προκειμένου να πάρουν μια οικονομική ανάσα. Μάλιστα, έδωσε και κάποια μετρητά σε νεαρούς μαθητευόμενους που εργάζονται στην εταιρεία για να βοηθήσουν τους γονείς τους.

Λίρες

Νωρίτερα τον Ιανουάριο, είχε προχωρήσει σε μια γενναία αύξηση μισθών, λέγοντας ότι τον παρακίνησαν η αύξηση των τιμών της βενζίνης και της ενέργειας. «Έβαζαν 60 λίρες καύσιμα και τώρα χρειάζονται για την ίδια ποσότητα 80 λίρες», ανέφερε.

«Το δίμηνο Νοέμβρη/Δεκέμβρη όταν εξετάζαμε τις αυξήσεις των μισθών σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε μια αξιοπρεπή αύξηση στους υπαλλήλους μας λόγω του πληθωρισμού. Αξιολογείς την κατάσταση και σκέφτεσαι ότι είναι καλό να δώσεις μια ώθηση στον κόσμο σου», πρόσθεσε ο Άντερσον.

Κατασκευαστική στην Αγγλία