«Μοιάζει 50 χρονών»: Η άγρια on air κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την Κατερίνα Καινούργιου πριν το Survivor

«Μοιάζει 50 χρονών»: Η άγρια on air κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την Κατερίνα Καινούργιου πριν το Survivor
Πολύ πριν τη συμμετοχή του στο Survivor ο κομμωτής και make up artist μάς είχε χαρίσει μία από τις πιο cult στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, σε μια on air κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο Survivor. Ήδη από τις πρώτες κιόλας ημέρες ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ στη συνέχεια της εβδομάδας προστέθηκαν κι άλλοι παίκτες στην hate list του.

Πάντως και στη ζωή του εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν μασάει τα λόγια του και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει εύκολα σε κάποια κόντρα, όπως είχε συμβεί πριν από περίπου δέκα χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους αν και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, από τότε δεν μιλάνε, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Youtube και το κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο παίκτης του Survivor παραδέχθηκε πως η παρουσιάστρια του Alpha αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που αντιπαθεί περισσότερο (στο 20:45).

Τι είχε συμβεί, όμως, και από τότε οι δυο τους είναι στα μαχαίρια; Κάποτε είχαν βρεθεί σε μια παρουσίαση παιδικών βιβλίων της Ρούλας Κορομηλά, με τη δημοσιογράφο του Star, Βαλεντίνη Ράντη, να ζητάει την άποψη του make up artist για διάφορα πρόσωπα της TV. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη νεαρή τότε Κατερίνα Καινούργιου την οποία «έσφαξε» με το γάντι, λέγοντας πως:

«Δεν μου αρέσει να βλέπω μικρά κορίτσια όπως η Κατερίνα Καινούργιου, εντάξει «μικρό κορίτσι», ε είναι σε μια ηλικία ΟΚ, που βάφεται και χτενίζεται υπερβολικά για μεσημέρι. Είναι πραγματικά τραγικό. Είναι too much, δεν είναι ωραίο. Δεν μου αρέσει η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα τα κάνει λάθος. Αν είναι να κριτικάρει εκείνη άλλους χωρίς άποψη, ας μιλήσουν άλλοι που έχουν άποψη, όπως εγώ που κάνω μόδα 12 χρόνια».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε για τα όσα είπε ο κομμωτής και απάντησε με το δικό της τρόπο και πάλι on camera. «Είναι make up artist, έτσι δεν είναι; Σέβομαι την άποψή του, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν με στεναχωρούν καθόλου τα σχόλιά του. Μόνο ανθρώπων που υπολογίζω, παίρνω σοβαρά υπόψη μου».

Η κόντρα, όμως, δε σταμάτησε εκεί αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε εκ νέου την Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή του στην «Μεσημεριανή Μελέτη» το 2013. «Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία σε μια φωτογράφηση. Είναι ένα κορίτσι πολύ υπερτιμημένο. Θεωρεί ότι είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό που είναι. Θέλει να φαίνεται και είναι υπερβολική. Θεωρώ λάθος το ότι βάφεται από το πρωί. Όταν κάποιος είναι ξινός, είναι ξινός. Δεν δημιουργούσε θέμα σε μένα μόνο. Είναι πολύ υπερβολική στον τρόπο που ντύνεται και βάφεται. Είναι σαν μια γυναίκα 50 χρονών που θέλει να φαίνεται 27».

Άραγε μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, θα τον δούμε να πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της στον Alpha;