Αναδιώτης: «Ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι» (vid)

Newsroom
Αναδιώτης: «Ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι» (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο «παραδοσιακό» πρότυπο άνδρα.

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον «παραδοσιακό» χαρακτήρα του, την πίστη του στον Θεό και την οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό, αλλά για τον άλλο δεν ξέρω τι είναι παραδοσιακό. Μιλάμε για μία κοινωνία ιδεατή, γιατί είναι περίεργο το πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα στη ζωή κάποιου, οπότε το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη. Νομίζω όμως, ότι ο άνδρας για να νιώθει εκείνος καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι, έστω και λίγο για να νιώθει εκείνος καλά. Κι άμα νιώθει αυτός καλά, θα νιώθουν κι οι γύρω του καλύτερα», είπε.

Για την πίστη του στον Θεό ανέφερε: «Προσπαθώ να είμαι κοντά στο Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα σαν κριτήριο, κάθε πράξη σου να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους, πας καλά. Αν και είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο ηθοποιός.

«Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά, τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς, και η Βασιλική είναι πολύ δεκτική σε αυτό, γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μία διαφωνία, στην οποία ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μη θέλει να κάνει πίσω. Χωρίς ένταση βέβαια. Αν δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχτούμε τη δική του άποψη», εξήγησε για το πώς λύνουν τα προβλήματά τους με τη σύζυγό του.