Ενημερώσεις λογισμικού σε PS4 και PS5 φέρνουν χαρακτηριστικά που ζήτησαν οι fans

Ενημερώσεις λογισμικού σε PS4 και PS5 φέρνουν χαρακτηριστικά που ζήτησαν οι fans
Η Sony συνεχίζει να αναβαθμίζει τις δύο κονσόλες της με νέες λειτουργίες.

Η Sony ανακοίνωσε μέσω ενός νέου post στο επίσημο blog της πως κάνει διαθέσιμα άμεσες ενημερώσεις λογισμικού για τις κονσόλες PS4 και PS5.

Σε πρώτη φάση προστίθενται οι δυνατότητες για open και closed parties, αλλά και αλλαγές/βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης του Game Base και των Trophy Cards, καθώς και νέες λειτουργίες προσβασιμότητας.

Σε κάποιες μεγάλες αγορές, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν στο PS5 και μια preview έκδοση λειτουργίας φωνητικών εντολών.

Ακόμη, στη νεότερη κονσόλα θα μπορούν να οριστούν game presets, να καρφιτσωθούν videos και εφαρμογές στην οθόνη όσο παίζετε ή και να μοιραστεί η οθόνη σας σε φίλους.

Τα open και closed parties θα μπορούν να οριστούν και μέσα από την επίσημη εφαρμογή του PlayStation για κινητά, η οποία αναβαθμίστηκε πρόσφατα.

PS_App_Parties

Τέλος, η Sony ανακοίνωσε πως το VRR (Variable Refresh Rate) θα διατεθεί στο PS5 τους επόμενους μήνες και θα προσφέρει σε συμβατές τηλεοράσεις και monitors με HDMI 2.1 τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αυτό το νέο χαρακτηριστικό απεικόνισης που μειώνει τα είδωλα στην οθόνη.

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει πως θα προσφέρεται ακόμη και σε PS5 games που δεν το υποστηρίζουν.

PS5_VRR