Η Γερμανού θυμήθηκε τα σεξιστικά σχόλια του Δανίκα για την Παπαρίζου: «Δεν το έκανε για να σηκώσει ανατομικά σημεία» (vid)

Newsroom
Η Γερμανού θυμήθηκε τα σεξιστικά σχόλια του Δανίκα για την Παπαρίζου: «Δεν το έκανε για να σηκώσει ανατομικά σημεία» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε το περιστατικό με τον Δημήτρη Δανίκα, όταν είχε μιλήσει σεξιστικά για την Έλενα Παπαρίζου.

Λόγω των όσων είχε γράψει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεση του revenge porn, όπου και ουσιαστικά είχε ρίξει την ευθύνη στα θύματα, ο Δημήτρης Δανίκας διαγράφηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Για την συμπεριφορά του αυτή, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της στον Alpha, παρουσιάζοντας ένα άλλο, πολύ παλιότερο, περιστατικό από το 2005.

Τότε σχολιάζοντας την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision, ο Δημήτρης Δανίκας μίλησε σεξιστικά για αυτή, λέγοντας: «Ανύψωσε άλλα πράγματα με την εμφάνισή της», με τη Ναταλία Γερμανού να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.

Όταν κατάφερε να πάρει τον λόγο, προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη τον Δημήτρη Δανίκας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Έλενα Παπαρίζου δεν πήγε στο Κίεβο και δεν έκανε 4 μήνες πρόβες για να σηκώσει κάποια ανατομικά σημεία».

Ο Δημήτρης Δανίκας όμως, όπως μπορείτε να δείτε ήταν αμετανόητος.