Σοκαριστικός τραυματισμός του Big E στο Smackdown: Έσπασε τον αυχένα, τον πήραν με φορείο (vid)

Newsroom
Σοκαριστικός τραυματισμός του Big E στο Smackdown: Έσπασε τον αυχένα, τον πήραν με φορείο (vid)
Το suplex του Ridge Holland στον Big E είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να φύγει με φορείο από το Smackdown.

Με έναν σοβαρό τραυματισμό που θα μπορούσε να είναι και χειρότερος, συνοδεύτηκε το χθεσινό Friday Night SmackDown, το οποίο έγινε στην Αλαμπάμα.

Στο πρόγραμμά του, μεταξύ άλλων, ήταν και η μάχη των Big E-Kofi Kingston με το δίδυμο των Sheamus-Ridge Holland.

Εκεί λοιπόν, σε κάποια στιγμή, η μάχη είχε μεταφερθεί εκτός ρινγκ με τον Ridge Holland να έχει πιάσει τον Big E και να τον ρίχνει στο έδαφος με ένα suplex, το οποίο όμως δεν έγινε όπως συνήθως.

Ο Big E βρήκε με το κεφάλι στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να τον παραλάβει φορείο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ώρες αργότερα, ο ίδιος ανέβασε ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ανακοινώνοντας πως έσπασε τον αυχένα του.

«Tο ευχαριστώ είναι λίγο για όλους εσάς που δείξατε ενδιαφέρον και μου στείλατε μηνύματα. Είναι πολύ συγκινητικό. Μπορώ να κουνηθώ. Το βλέπετε ε; Αυτό είναι καλό. Αυτό είναι πάντα καλό. Η δύναμη μου είναι μια χαρά, αλλά δυστυχώς, αυτή τη στιγμή μου λένε ότι ο αυχένας μου έχει σπάσει. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ όλους. Θα είμαι εντάξει. Θα είμαι καλά. Μην ανησυχείτε. Πηγαίνετε για ύπνο. Μην ανησυχείτε για μένα, αλλά, πραγματικά, σας ευχαριστώ», είπε μεταξύ άλλων.