Οι ηρωϊκοί Ουκρανοί στο Φιδονήσι που είπαν «Άντε γ@μ!@#τε» στους Ρώσους, μπορεί να είναι ζωντανοί (vid)

Newsroom
Οι ηρωϊκοί Ουκρανοί στο Φιδονήσι που είπαν «Άντε γ@μ!@#τε» στους Ρώσους, μπορεί να είναι ζωντανοί (vid)
Ακόμα και η Κρατική Υπηρεσία Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας, αναγνώρισε πως οι στρατιώτες που ήταν στο Φιδονήσι, μπορεί να είναι ζωντανοί.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του πολέμου στην Ουκρανία, είναι η μάχη των fake news που γίνεται και από τις δύο πλευρές για διαφορετικούς λόγους. Τα social media έχουν γεμίσει με videos, φωτογραφίες και ειδήσεις αμφιβόλου ποιότητες που εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.

Μία από αυτές, ενδεχομένως να είναι και το προ ημερών περιστατικό στο Φιδονήσι, το οποίο διαψεύστηκε από την Μόσχα. Εκεί λοιπόν σύμφωνα με τα όσα είχαν δει αρχικά το φως της δημοσιότητας, είχε πλησιάσει ένα Ρωσικό πολεμικό πλοίο, το οποίο όταν ζήτησε από τους Ουκρανούς στρατιώτες να παραδοθούν, έλαβε την απάντηση: «Να πάτε να γ@μ@#$%».

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως στη συνέχεια και οι 13 στρατιώτες σκοτώθηκαν, όμως πλέον στο τραπέζι υπάρχει μία διαφορετική εκδοχή. Μία εκδοχή που αναγνωρίστηκε και από την Κρατική Υπηρεσία Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε πως οι στρατιώτες της μπορεί να είναι ζωντανοί.

Μάλιστα επικαλούνται δημοσιεύματα που αναφέρουν πως συνελήφθησαν από τις Ρωσικές δυνάμεις και μεταφέρθηκαν προσωρινά στην Σεβαστούπολη. Πλέον προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες αυτές, εκφράζοντας την ευχή να καταφέρουν να γυρίσουν σύντομα πίσω.