Μυθικός τσακωμός ταύρων: Από τη μανία τους εισέβαλαν σε αυλή σπιτιού σωριάζοντας κάτω τη γιαγιά και το μικρό της οικογένειας (vid)

Newsroom
Μυθικός τσακωμός ταύρων: Από τη μανία τους εισέβαλαν σε αυλή σπιτιού σωριάζοντας κάτω τη γιαγιά και το μικρό της οικογένειας (vid)
Ταύροι τσακώνονται κέρατο με κέρατο και πάνω στη μανία τους εισβάλλουν σε αυλή σπιτιού.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη βόρεια Ινδία έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ταύροι τσακώνονται στον δρόμο, αλλά πάνω στη… μανούρα τους, εισβάλλουν στον κήπο ενός σπιτιού, όπου κάθεται η οικογένεια με το μικρό τους παιδί.

Η οικογένεια συζητούσε στον κήπο του σπιτιού τους, όταν από τον δρόμο ακούστηκε φασαρία. Αμέσως η πιο νεαρή γυναίκα έτρεξε να κλείσει τις μεταλλικές πόρτες, αλλά δεν προλαβαίνει, καθώς πάνω στη μανία του τσακωμό τους, ο ένας πέφτει πάνω στην πόρτα και μπαίνουν μέσα.

2

Η γιαγιά της οικογένειας όμως που πήγε να πάρει το μικρό παιδί, εκείνη την ώρα που ο ταύρος χτυπούσε την πόρτα, ήταν ακριβώς από πίσω με τον μικρό, με αποτέλεσμα να τους κτυπήσει η μεταλλική πόρτα και να σωριαστούν κάτω. Το ευτυχές γεγονός είναι πως το μικρό παιδί φαίνεται να μην παθαίνει κάτι, καθώς μια άλλη γυναίκα τον σηκώνει στην αγκαλιά της και τον απομακρύνει.

2

Τόσο ο μικρός όσο και η γιαγιά πάντως, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχαν τίποτα το σοβαρό.

Στην Ινδία υπάρχουν πάνω από 70 εκατομμύρια ταύροι, σύμφωνα με τους Econmic Times, μαζί με 200 εκατομμύρια αγελάδες. Αριθμοί που συνεχώς αυξάνονται. Οι ταύροι και οι αγελάδες είναι ιερά με βάση τη θρησκεία τους και τρέχουν ελεύθεροι στους δρόμους.