Εξηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ για τον 20χρονο που έφυγε στην Αλβανία

Newsroom
Μέσω διαρροής στην αστυνομία, ξεκαθαρίζουν τι πραγματικά ισχύει με τον 20χρονο που βρίσκεται πλέον στην Αλβανία.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης που έγινε η δολοφονία του Άλκη, συνεχώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά στους δράστες, έχοντας την βοήθεια των video που έχουν φτάσει στα χέρια της.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, μόνο ο 23χρονος που εμπλέκεται και στην υπόθεση με τον ΣΦ ΠΑΟΚ 4, έχει συλληφθεί. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η πλευρά του 19χρονου αλλά και των υπόλοιπων της παρέας να εκφράσουν την έντονη ανησυχία πως οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Το Σάββατο το πρωί, το thestival με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ανέφερε πως ένας 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Μέσω διαρροής όμως, η ΕΛ.ΑΣ έδινε την δική της εκδοχή για την συγκεκριμένη περίπτωση...

Όπως ανέφεραν, ο συγκεκριμένος νεαρός δεν έχει ταυτοποιηθεί. Τον αναζήτησε απλά, επειδή είναι φίλος του 23χρονου και γιατί ανήκει στην ομάδα των ατόμων που έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για χουλιγκανισμό. Έτσι, διαπιστώθηκε πως έχει πάει στην Αλβανία από προχθές το βράδυ.

Πάντως, οι αρχές εξέφραζαν τον έντονο προβληματισμό τους για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις έρευνές τους, καθώς δεν βοηθούν στο να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.