Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο (vid)

Newsroom
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο (vid)
Βρήκαν DNA στο καρότσι του μωρού. Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που προβλήθηκε σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, φαίνεται ένας άνδρας να εγκαταλείπει το κοριτσάκι με το καρότσι του στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του άνδρα, από την στιγμή που μπαίνει στο πάρκο του μουσείου από την Πατησίων, μέχρι το σημείο όπου το αφήνει για να το βρουν λίγα λεπτά αργότερα διερχόμενοι κάτοικοι της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο άνδρας είχε παρατηρήσει τον χώρο και γι' αυτό επέλεξε να αφήσει το παιδάκι σε αυτό το σημείο. Προσπαθώντας να φτάσουν στα ίχνη του άντρα που φαίνεται στο βίντεο να περνά την Πατησίων και στρίβει στην οδό Αβέρωφ, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν βίντεο από όλες τις κάμερες ασφαλείας.

Βρήκαν DNA στο καρότσι του μωρού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο διερμηνέας που μίλησε με το κοριτσάκι σε αφρικανική διάλεκτο, προσπάθησε να εκμαιεύσει πληροφορίες για τους γονείς του και τον τόπο που διέμενε. Οι πληροφορίες αυτές οδηγούν τις έρευνες σε περιοχές της Κυψέλης και των Πατησίων, όπου διαμένουν πολλοί μετανάστες από την Αφρική.