Harley Davidson Club Hellas: Φιλανθρωπική εκδήλωση για άτομα με αναπηρία

Newsroom
Harley Davidson Club Hellas: Φιλανθρωπική εκδήλωση για άτομα με αναπηρία
H ελληνική Λέσχη Harley Davidson Club Hellas διοργανώνει αυτήν την Κυριακή (5/12) εκδήλωση για την ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία.

Οι λεπτομέρειες της φιλανθρωπικής εκδήλωσης:

DISABILITY SUPPORT VOL.2 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ H-DC HELLAS!!

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Λέσχης μας, έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε 5 καταξιωμένα studio tattoos!

Proki Tattoo studio, Doctorpeppertattoo, Raiden Tattoo Division, ANACONDA TATTOO STUDIO και Electric Mama Tattoo, θα δώσουν ένα ηχηρό παρόν στην στέγη του CLUB HELLAS, με κοινό σκοπό να καταστήσουν ευρέως γνωστό και να στηρίξουν το "DISABILITY SUPPORT".

Από τις 11:00 έως 21:00 θα μπορείτε να επισκεφθείτε την λέσχη μας (Αγ. Παρασκευής 50 Περιστέρι - Μπουρνάζι), να διαλέξετε το τατουάζ της αρεσκείας σας μέσα από μια γκάμα σχεδίων και να το «κεντήσετε» με 15 ευρώ!

Το σύνολο των εσόδων της φιλανθρωπικής δράσης θα διατεθούν στον αθλητικό σύλλογο "ΔΡΟΜΕΑΣ" της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Όσοι θα συμμετέχουν στην διαδικασία της δερματοστιξίας, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση με πλούσια δώρα από την αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena και του Harley Davidson club Hellas.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.