Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Xiaomi Redmi Note 11 4G

Παύλος Παπαπαύλου
Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Xiaomi Redmi Note 11 4G
Με νέο setup καμερών και διαφορετικό μοντέλο για άλλους χρήστες.

Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες τα μοντέλα της σειράς Note 11 για την αγορά της Κίνας και πλέον ήρθε η ώρα και για ένα νέο μοντέλο, το Xiaomi Redmi Note 11 4G.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα Xiaomi Redmi 10 με μία κάμερα λιγότερη στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Helio G88 SoC, ενώ «τρέχει» Android 11 με MIUI 12.5. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.5 ιντσών, είναι τεχνολογίας LCD και προσφέρει ανάλυση FullHD+ και 90Hz refresh rate που αλλάζει σε 45Hz στην ανάγνωση και στα 60Hz όταν παρακολουθεί ο χρήστης ένα video.

Στην οθόνη βρίσκεται μια punch hole για την selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας αισθητήρας 50MP, ένας δεύτερος ultrawide 8MP και ένας τρίτος 2MP macro. Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πλαϊνό τμήμα σε σχετικό πλήκτρο, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η υποδοχή USB-C, τα στερεοφωνικά ακουστικά, η υποδοχή ακουστικών 3.5mm και η μπαταρία 5000mAh με φόρτιση 18W.

H συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα και δύο διαφορετικές επιλογές σε θέμα μνήμης και αποθηκευτικού χώρου από την 1η Δεκεμβρίου για την αγορά της Κίνας.