Διέρρευσαν πληροφορίες για τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Samsung Galaxy Z Flip4

Παύλος Παπαπαύλου
Διέρρευσαν πληροφορίες για τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Samsung Galaxy Z Flip4
Αρκετά πριν ανακοινωθούν επίσημα, μάθαμε κάποια ακόμη στοιχεία για τα δύο νέα foldables.

H Samsung σχεδιάζει ήδη την επόμενη γενιά των foldable smartphones της και έτσι ετοιμάζει πυρετωδώς τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Samsung Galaxy Z Flip4.

Κάποιες νέες πληροφορίες είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας από αξιόπιστες πηγές και δείχνουν το που θα κινηθεί η κορεατική εταιρεία του 2022. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έχει βελτιωμένη τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη και οι κάμερες στο εσωτερικό του τμήμα θα είναι αυτής της μορφής.

Οι πίσω κάμερες (οι εξωτερικές) αναμένεται να υποστούν και αυτές βελτιώσεις, ενώ το σασί θα είναι ακόμη πιο λεπτό και άρα η συσκευή αρκετά πιο λεπτή. Αλλαγές στην μπαταρία δεν αναμένουμε, ενώ και η κυκλοφορία του θα ακολουθήσει τη συνταγή του 2021.

Σε ό,τι αφορά στο Samsung Galaxy Z Flip4, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη σκέψεις είτε για selfie camera κάτω από την οθόνη, είτε για την παραδοσιακή punch hole λύση, κάτι που μαρτυρά πως ακόμη η κορεατική εταιρεία δεν έχει κατασταλάξει στο θέμα αυτό.

Η αντοχή του σε νερό και σκόνη θα είναι βελτιωμένη, ενώ η μπαταρία και η εξωτερική οθόνη θα διατηρηθούν στα επίπεδα του τωρινού μοντέλου.

Και τα δύο τηλέφωνα αναμένονται στο δεύτερο μισό του 2022.