Ακόμη μεγαλύτερο βάρος θα δώσει το 2022 η Samsung στα foldable smartphones

Παύλος Παπαπαύλου
Ακόμη μεγαλύτερο βάρος θα δώσει το 2022 η Samsung στα foldable smartphones
Η κορεατική εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στη συγκεκριμένη αγορά.

Περαιτέρω επέκταση στο χώρο των foldable smartphones αναμένεται να κάνει η Samsung μέσα στο 2022. Η κορεατική εταιρεία φαίνεται πως είναι ικανοποιημένη από το πως τα πήγαν φέτος οι δύο συσκευές που έριξε στην αγορά και έτσι θα συνεχίσει να επενδύει στον συγκεκριμένο τομέα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού που έχουν καλή πληροφόρηση από το εσωτερικό της Samsung, υπάρχει ένα έγγραφο που δείχνει τους στόχους παραγωγής για τη νέα χρονιά.

Η Samsung στοχεύει λοιπόν στην παραγωγή 6.9 εκ. συσκευών Samsung Galaxy Z Flip4 και 2.9 εκ. συσκευών Samsung Galaxy Z Fold4, τη στιγμή που οι αριθμοί για τα φετινά μοντέλα ήταν 4 εκ. και 3 εκ. αντίστοιχα. Η αλλαγή αυτή δείχνει μια έμφαση στη σειρά Flip, που είναι και η πιο οικονομική από τις δύο.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά Samsung Galaxy S22, αναμένεται να παραχθούν 8 εκ. Samsung Galaxy S22+ και 11 εκ. Samsung Galaxy S22 Ultra, εκτιμώντας πως η αγορά θα ανέβει για την επόμενη χρονιά και οι νέες ναυαρχίδες θα τα πάνε καλύτερα από τα τωρινά μοντέλα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα The Elec εκτιμά πως η σειρά Samsung Galaxy S22 θα παρουσιαστεί αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της CES, γνωρίζοντας το πότε ξεκινάει η μαζική παραγωγή.

Πηγή εικόνας: TheLec.kr