Πρώην αλκοολικός έκοψε τις 20 μπύρες που έπινε καθημερινά και μεταμορφώθηκε (vid)

Newsroom
Πρώην αλκοολικός έκοψε τις 20 μπύρες που έπινε καθημερινά και μεταμορφώθηκε (vid)
O Kenny Dunn έκλεισε 5 χρόνια από τη στιγμή που έκοψε το αλκοόλ και δείχνει την μεταμόρφωσή του.

Το να πίνεις ένα ποτό ή έστω μερικά ποτά, ανά μερικές μέρες, δεν είναι κακό. Το να καταναλώνεις όμως σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 20 μπύρες, όχι απλά είναι κακό, αλλά θέτει σε κίνδυνο την υγεία σου.

Αυτό έκανε μέχρι την ηλικία των 34 ετών, ο Kenny Dunn, ο οποίος πριν από 5 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει την ζωή του, κόβοντας το αλκοόλ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ο 39χρονος Αμερικανός, την προηγούμενη Τετάρτη γιόρτασε τη... νηφαλιότητά του, με ένα κολάζ φωτογραφιών που τον δείχνει πως ήταν όταν έπινε και πως είναι τώρα, με την μεταμόρφωση του να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

«Είναι αυτή η μέρα του χρόνου. 5 δοξασμένα χρόνια νηφαλιότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά του για την στήριξή της αυτό το χρόνο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εδώ στο Instagram που αποτέλεσε έμπνευση για εμένα που να φτάσω την ζωή μου πέρα και από τα πιο τρελά μου όνειρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο boredpanda μίλησε για την σκληρή πραγματικότητα που ζούσε, ενώ ήταν αλκοολικός.

«Αν μου έλεγες πριν από 5 χρόνια οτι η ζωή μου θα ήταν τόσο ευχάριστη, δεν θα σε πίστευα. Περίμενα οτι θα πέθαινα την ώρα που θα έπινα. Η μεγάλη διαφορά του ανθρώπου που ήμουν τότε, με αυτόν που είμαι σήμερα, είναι η νοοτροπία μου», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας πίσω την εποχή που ήταν καθημερινά μεθυσμένος, πίνοντας τουλάχιστον 20 μπύρες.