Μερακλής μαγείρεψε μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων (vid)

Newsroom
Μερακλής μαγείρεψε μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων (vid)
Δημοσιογράφος χρησιμοποίησε το πλυντήριο πιάτων του για το πρώτο στάδιο του μαγειρέματος μίας medium rare μπριζόλας.

Ένας Αμερικανός δημοσιογράφος αποκάλυψε τον νέο τρόπο μαγειρέματος της τέλειας μπριζόλας. Ο Μάικλ Τζορτζ, ανταποκριτής του CBS News ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο δείχνει πως μπορεί κάποιος να μαγειρέψει μια medium rare μπριζόλα, χρησιμοποιώντας το πλυντήριο πιάτων του. Ναι καλά ακούσατε!

Ο δημοσιογράφος αφού έβαλε αλάτι και πιπέρι στην μπριζόλα, την σφράγισε σε μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια την έβαλε στο πλυντήριο πιάτων. Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του, δείχνει την διαδικασία, η οποία κράτησε για 96 λεπτά.

Η σφραγισμένη μπριζόλα στη σακούλα δεν έχει πολλά νερά και άλλους πιθανούς ρύπους, καθώς η θερμότητα και ο ατμός του πλυντηρίου παρέχουν το τέλειο περιβάλλον για να μαγειρευτεί το κρέας. Όμως το πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να κάνει όλη την δουλειά. Ο Μάικλ αφού τελειώσει το αρχικό στάδιο, στη συνέχεια χρησιμοποιεί και το τηγάνι, μαζί με λίγο σκόρδο και αρωματικά για να πετύχει το τέλειο ψήσιμο. Χρειάζονται δύο λεπτά για να πάρει εξωτερικά το κατάλληλο χρώμα.

Οι χρήστες που είδαν το βίντεο έμειναν ενθουσιασμένοι, ωστόσο διαπίστωσαν ότι αυτή η διαδικασία παίρνει αρκετό χρόνο. «Ενδιαφέρον. Είναι σαν να μαγειρεύεις στον ατμό, σε φούρνο μικροκυμάτων και μετά να το ολοκληρώνει στο τηγάνι. Με ένα φούρνο μικροκυμάτων θα χρειαζόσουν λιγότερο χρόνο και καθόλου νερό», σχολίασε κάποιος.