Ο πατέρας του Ξιαρχό: «Ανοίγει και κλείνει το τηλέφωνο, δείχνει να είναι εν ζωή»

Newsroom
Ο πατέρας του Ξιαρχό: «Ανοίγει και κλείνει το τηλέφωνο, δείχνει να είναι εν ζωή»
Το μήνυμα του ίδιου του Ξιαρχό: «Είμαι εν ζωή, πήρα χάπια, λιποθύμησα και κάποια στιγμή συνήλθα»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απειλή αυτοκτονίας του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει. Έξω από την οικία του έχει πάει το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και ο πατέρας του, ο Ηλίας Ξιαρχογιαννόπουλος.

Μιλώντας στα παριστάμενα κανάλια, ο πατέρας του Ξιαρχό είπε: «Δεν μιλάει, δεν απαντάει στα τηλέφωνα, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα» και πρόσθεσε πως σήμερα δεν έχουν μιλήσει καθόλου.

Ερωτηθείς για το τι έγινε είπε: «Δεν ξέρω, κάτι έγινε με μια κοπέλα, κάτι είπε, κάτι έγινε, δεν ξέρω…». Για το αν έχει πάρει χάπια είπε: «Έχει πάρει χάπια, λέει, με μια φίλη του που μίλησα».

Τέλος, ανέφερε: «Μια το κλείνει (το τηλέφωνο), μια το ανοίγει. Δείχνει ότι είναι στη ζωή».

«Είμαι εν ζωή»

Σύμφωνα με το Reader, ο ίδιος ο Ξιαρχό είπε: «Είμαι εν ζωή, πήρα χάπια, λιποθύμησα και κάποια στιγμή συνήλθα». Ο Τάσος Ξιαρχό, όμως, στις πολλαπλές ερωτήσεις για το πού βρίσκεται, δεν απαντά σε κανέναν. Κανείς, δηλαδή, από την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο χορογράφος, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις αναρτήσεις του για τα ρούχα και τα κιλά μιας κοπέλας».

Τα σχόλια που προκάλεσαν σάλο

Ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, φυσικά, την άδειά της, προχωρώντας σε μία χυδαία δημόσια κίνηση bullying και body shaming.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή. Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το «κατόρθωμά» τους. Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί αν και... μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ο γνωστός influencer απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον... αυθορμητισμό του και φρόντισε να επιτεθεί στη συνέχεια σε όσους «τόλμησαν» να αντιδράσουν χαρακτηρίζοντάς τους ως «δικαστές».