Αυστραλία: Στην απομόνωση «σάτυρος» κροκόδειλος ζωολογικού κήπου, δεν άφηνε σε... ησυχία τα θηλυκά (vid)

Newsroom
Αυστραλία: Στην απομόνωση «σάτυρος» κροκόδειλος ζωολογικού κήπου, δεν άφηνε σε... ησυχία τα θηλυκά (vid)
O κροκόδειλος εκτός από μανιακός με το σεξ, ήταν και επιθετικός και σκότωνε συνεχώς άλλα ζώα.

Ένας αλιγάτορας σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας είναι τόσο μανιακός με το σεξ αλλά και επιθετικός αφού σκότωνε άλλα ζώα, που 12 φύλακες αναγκάστηκαν να «παλέψουν» μαζί του και να το οδηγήσουν στην απομόνωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail τον ονόμασαν Kayne West από τον Αμερικανό ράπερ.

Ο κροκόδειλος των 350 κιλών μεταφέρθηκε στην απομόνωση του ζωολογικού κήπου όπου θα πρέπει να περάσει μερικούς μήνες μακριά από τα «θύματά» του για να «ηρεμήσει».

Αλλά η σύλληψη του αλιγάτορα 4 μέτρων που μοιράζεται μια λιμνοθάλασσα με 54 άλλους στο Αυστραλιανό Πάρκο στην Κεντρική Ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας δεν ήταν «εύκολη δουλειά».

«Λοιπόν, το σχέδιο ήταν να πιάσουμε τον Kayne και να τον βγάλουμε από την πλάτη για να έχει λίγο χρόνο έξω», είπε ο επικεφαλής ερπετών και αράχνων του ζωολογικού κήπου, Daniel Rumsey.

«Αλλά δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στη μετακίνηση ενός αμερικανικού αλιγάτορα 350 κιλών. Ήταν δύσκολο. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους και επιθετικούς εδώ», τόνισε.

Έτσι χρειάστηκαν 12 άτομα, τα οποία αρχικά του έδεσαν το σαγόνι με τα 80 δόντια που μπορούν να σπάσουν κέλυφος χελώνας και στην συνέχεια πέφτοντας πάνω του τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν σε ένα ήσυχο σημείο όπου δεν μπορούσε να κάνει άλλο κακό και να... ηρεμήσει.