Τυφλός παραολυμπιονίκης του τζούντο μάς παρουσιάζει την καθημερινότητά του: Πως ξεχωρίζει τα λεφτά και κάνει σκέιτμπορντ (vids)

Newsroom
Τυφλός παραολυμπιονίκης του τζούντο μάς παρουσιάζει την καθημερινότητά του: Πως ξεχωρίζει τα λεφτά και κάνει σκέιτμπορντ (vids)
Ο Anthony Ferraro μας δείχνει μέσω βίντεο που «ανεβάζει» στο instagram του, το πως οι τυφλοί άνθρωποι λειτουργούν στην καθημερινότητά τους και ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πώς οι συνάνθρωποί μας που δεν έχουν την όρασή τους, αντιμετωπίζουν και ξεπερνούν την καθημερινότητα; Όπως για παράδειγμα, το να ξεχωρίζουν τα χρήματα ή να κατεβαίνουν από τη σκάλα;

Λοιπόν, ο Anthony Ferraro μας δείχνει μέσω βίντεο που «ανεβάζει» στο instagram του, το πως οι τυφλοί άνθρωποι λειτουργούν στην καθημερινότητά τους και ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες.

Στα βίντεο του παρουσιάζει πως είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον πυροσβεστήρα σε περίπτωση πυρκαγιάς, ενώ δείχνει την μέθοδό του για να ξεχωρίζει τα λεφτά.

Με την αγαστή βοήθεια της συντρόφου του Kelly αλλά και της σκυλίτσας του Ms Delta Blues, ο Anthony χαράζει με τον κώδικα μπράιγ (σ.σ. ο κώδικας που βοηθάει να διαβάζουν οι τυφλοί) τα χρήματα για να ξεχωρίζει.

Ο παραολυμπιονίκης των ΗΠΑ στο τζούντο, κάνει παράλληλα με τη βοήθεια του μπαστουνιού του αλλά και της αφής σκέιτμπορντ.

Είναι μάλιστα πολύ καλός στην κιθάρα, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο «A Shot In The Dark», ενός ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime που παρουσιάζει την ιστορία της ζωής του και το «ταξίδι» του ως παλαιστής.