Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνες με μηχανές, μεταφέρθηκε με σκούτερ στο νοσοκομείο ο τραυματίας (vid)

Newsroom
Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνες με μηχανές, μεταφέρθηκε με σκούτερ στο νοσοκομείο ο τραυματίας (vid)
Ο άνδρας χτύπησε μάλιστα σοβαρά, υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Λίγες μέρες μετά από το σοβαρό ατύχημα σε αγώνες με μηχανές, με δύο τραυματίες στα Γιαννιτσά, ακόμα ένα έρχεται στο φως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το spartanews.gr, κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκουτεράκι.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον μεταφέρουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας, ευτυχώς η επιμονή φίλων του αθλητή (έως και διαπληκτισμοί), κατάφεραν να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο δυο ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε πως πρέπει να διακομισθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο , όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε δέκα σπασμένα πλευρά και δυο τρύπες στους πνεύμονες.

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα μίλησε στον Alpha. «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με το γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πως αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει: "Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ". Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό».