Τζένη Μπότση για το «Σημάδι του Έρωτα»: «Οι γυμνές σκηνές ήταν εφιάλτης για μένα» (vid)

Newsroom
Τζένη Μπότση για το «Σημάδι του Έρωτα»: «Οι γυμνές σκηνές ήταν εφιάλτης για μένα» (vid)
Άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα της σειράς «Το Σημάδι του Έρωτα» διηγήθηκαν η Τζένη Μπότση και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το σημάδι του έρωτα» εξομολογήθηκαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Τζένη Μπότση και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ο Στράτος ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Μου φερόταν με φοβερή φροντίδα. Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα να κάνω τη λαϊκή τραγουδίστρια, όταν όμως βγήκα να τραγουδήσω το πρώτο μου τσιφτετέλι ήταν καταπληκτική εμπειρία. Οι γυμνές και ερωτικές σκηνές ήταν εφιάλτης, δεν ήθελα καθόλου. Δεν περίμενα ποτέ ότι η ατάκα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;” θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά η Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση πρόσθεσε επίσης: «Σε ένα γύρισμα στη Θήβα, έκανε πολύ κρύο, και μου έδωσαν να φάω παγάκια για να μην αχνίζει το στόμα μου. Όταν ο Στράτος με χαστούκισε, την επόμενη μέρα ήμουν πρησμένη. Χρειαζόμασταν 11 μέρες για το γύρισμα ενός επεισοδίου. Όταν με έβλεπε ο κόσμος στο δρόμο, επειδή κυκλοφορούσα με φόρμες, νόμιζα ότι ήμουν η αδερφή της Τζένης, τους απογοήτευα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε από την πλευρά του: «Από τη συνεργασία μου με τη Τζένη Μπότση και τη Βάνα Μπάρμπα θυμάμαι στιγμές καλής φιλίας. Στα γυρίσματα βοηθούσα τη Τζένη ώστε να μη νιώθει μοναξιά ή όλα τα βλέμματα πάνω της στις ερωτικές σκηνές. Για τη Βάνα, τι να πω; Κουμπάρα μου έγινε. Με τη Βάνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Αντιθέτως, ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Η Βάνα είναι αντράκι. Η αλήτικη αριστοκρατία που κουβαλούσα ως ρόλος και ως άνθρωπος φαίνεται πως άρεσε σε όλους».