Πεντάχρονο πετάγεται από αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση και κυλιέται δίπλα από τις ρόδες του λεωφορείου (vid)

Newsroom
Τρομακτικό ατύχημα στη Βραζιλία, με ένα λεωφορείο να συγκρούεται με αυτοκίνητο και μέσα από αυτό να πετάγεται ένα 5χρονο παιδί. Στο «τσακ» δεν το πάτησε το λεωφορείο.

Συγκλονίζουν οι εικόνες έρχονται από τη Βραζιλία και δη το Σάο Πάολο, όταν ένα 5χρονο αγόρι διέφυγε μόνο με ελαφρά τραύματα και στο… παρά τρίχα γλίτωσε τα χειρότερα από το διερχόμενο λεωφορείο. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως το παιδάκι πετάχτηκε μέσα από το αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε πρώτα το λεωφορείο.

Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αγόρι γλίστρησε στον δρόμο και σύρθηκε δίπλα από το λεωφορείο, αποφεύγοντας να περάσει κάτω από τις ρόδες του.

Μία πανικοβλημένη γυναίκα, προφανώς η μητέρα του παιδιού βγαίνει άρον άρον από τον αυτοκίνητο και τρέχει αγκαλιάζει το παιδί και το πηγαίνει στο πεζοδρόμιο, ενώ από το όχημα βγαίνουν ακόμα δύο παιδιά και μία γυναίκα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμα ένας ενήλικας ενώ το λεωφορείο μετέφερε 25 επιβάτες.

Σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου, το ατύχημα συνέβη καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν ήταν μεθυσμένος.

Το αυτοκίνητο πάντως κατασχέθηκε αφού διαπιστώθηκε ότι η άδεια οδήγησης είχε λήξει.