Τροχαίο με 34χρονη ποδηλάτισσα στην Κρήτη: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο την χτυπάει και φεύγει (vid)

Newsroom
Τροχαίο με 34χρονη ποδηλάτισσα στην Κρήτη: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο την χτυπάει και φεύγει (vid)
Βαριά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κρήτη, ενώ πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και μετέβαινε στο χώρο εργασίας της, παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Άμεσα περαστικοί κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με το neakriti.gr, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, με τον οδηγό ωστόσο του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο, να μην μένει ως όφειλε δίπλα στο θύμα, αλλά να εξαφανίζεται.

Στο βίντεο της ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνεται η σοκαριστική στιγμή που η άτυχη γυναίκα παρασύρεται από το αυτοκίνητο και βρίσκεται βαριά χτυπημένη στο οδόστρωμα.

Μάλιστα από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας βρέθηκε περνούσε ένα άλλο αυτοκίνητο με την γυναίκα να έχει κυριολεκτικά άγιο αφού γλίτωσε τα χειρότερα.

Η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τον οδηγό του μπλε οχήματος

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η αστυνομία εντόπισε τον οδηγό του οχήματος μαζί με το αυτοκίνητο του, ένα μπλε Matiz. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν 52χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο. Οι Αρχές είχαν υποψίες για την επαγγελματική του ιδιότητα καθώς τα βίντεο που είχαν στη διάθεση τους ήταν αποκαλυπτικά και ως προς την ένδυση του. Με βάση το οπτικό υλικό φέρεται να σταμάτησε και να κατέβηκε από το όχημα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο φέρει ίχνη που αποδίδονται σε πρόσκρουση. Ο 52χρονος θα κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται για την υπόθεση.

Μάλιστα ο σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζηγός του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.