Πανικός στην Μ. Βρετανία με ταμπέλα σήμανσης βγαλμένη από το «Squid Game»

Newsroom
Πανικός στην Μ. Βρετανία με ταμπέλα σήμανσης βγαλμένη από το «Squid Game»
Μια ταμπέλα σήμανσης στον Τάμεση συνδέθηκε με το «Squid Game», τη σειρά του Netflix που έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια φρενίτιδα έχει προκαλέσει η σειρά του Netflix, «Squid Game». Η δραματική σειρά από τη Νότια Κορέα κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις του κοινού.

Στη σειρά πρωταγωνιστές είναι πολίτες που έχουν καταστραφεί οικονομικά και διαγωνίζονται σε παιδικά παιχνίδια, με ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο. Μόνο που ο νικητής είναι ένας και το τίμημα για τους ηττημένους είναι ο θάνατος.

Οι μυστηριώδεις εργάτες που επιτηρούν τους παίκτες φορούν στολές και μάσκες που έχουν γεωμετρικά σχήματα (κύκλος, τρίγωνο, τετράγωνο). Τα σχήματα αυτά υπάρχουν και στις κάρτες πρόσκλησης που παίρνουν οι παίκτες προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι.

Κάρτες

Τα τρία αυτά σχήματα συναντούν και οι οδηγοί, σε ταμπέλα σήμανσης στη διασταύρωση 5 της λεωφόρου M4 της κοιλάδας του Τάμεση και οι συγκρίσεις με τις κάρτες της σειράς είναι αναπόφευκτες.

Η αστυνομία της περιοχής έχει αναλάβει να καθησυχάσει του οδηγούς, ότι η συγκεκριμένη ταμπέλα δεν πρόκειται να τους οδηγήσει σε κάποιο σημείο, στο οποίο θα υπάρχει ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Μάλιστα, η αστυνομία αναγκάστηκε να βγάλει σχετική ανακοίνωση στο twitter που αναφέρει: «Καλησπέρα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ακολουθώντας την ταμπέλα σήμανσης από τον M4 στο Slough δεν θα σας οδηγήσουμε στην δημοφιλή σειρά του Netflix, «Squid Game». Είναι απλώς οδηγίες για την διαδρομή καθώς γίνονται οδικές εργασίες».

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που η σειρά συνδέεται από τους ανθρώπους με τον πραγματικό κόσμο. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής.

Ο σκηνοθέτης είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο λογαριασμός ανήκε σε ένα από τους παραγωγούς της σειράς και έκτοτε αποφάσισαν να τον κλείσουν. «Για να αποφευχθούν περαιτέρω καταθέσεις, η ομάδα παραγωγής αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό», ανέφερε.