Από τα Windows 10 στα Windows 11 με μία απλή κίνηση και δωρεάν!

Newsroom
Από τα Windows 10 στα Windows 11 με μία απλή κίνηση και δωρεάν!
Τα Windows 11 καταφτάνουν και μπορείς να τα αποκτήσεις πολύ εύκολα και δωρεάν! Μάθε πως...

Τα Windows 11 καταφτάνουν και μπορείς να τα αποκτήσεις πολύ εύκολα και δωρεάν!

Τα Microsoft Windows είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ειδικά στην σχολική κι επαγγελματική μας ζωή. Και τώρα που μπήκε κι ο Οκτώβριος, έρχεται μαζί και το νέο λειτουργικό της Microsoft, τα Windows 11 (λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν στις 05/10).

Τα Windows 11 θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις κάρτες γραφικών, θα διαθέτουν νέο Start menu, AutoHDR στα games, operation center, taskbar, context menu, αναβαθμίσεις στα γραφικά και πολλά ακόμη updates. Θα υπάρχει μέχρι και πρόσβαση σε Android apps μέσω του Appstore της Amazon.

Κι έχουμε κι άλλα καλά νέα. Αν αναρωτιέσαι για το κόστος, το πρώτο καλό νέο έχει να κάνει με αυτό, καθώς αν είσαι χρήστης των Windows 10, η αναβάθμιση θα γίνει εντελώς δωρεάν! Η εταιρεία ανακοίνωσε πως όσοι χρήστες έχουν τα 10, δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούν και θα αποκτήσουν τα 11 χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

j

Αν, από την άλλη, δεν έχεις τα Windows 10, σου έχουμε και το δεύτερο καλό νέο. Το GoDeal24.com προσφέρει τις καλύτερες προσφορές για ασφαλείς, χωρίς προβλήματα και οικονομικές λύσεις για λογισμικό Windows 10, ώστε να μπορέσεις να «αναβαθμιστείς» στα Windows 11, απλά και οικονομικά.

Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των παρακάτω:

Super Sale προσφορές - windows 10 keys με τον κωδικό: SOLE45

Οι σημαντικότερες προσφορές του καταστήματος πάντως αυτή την περίοδο, αφορούν Windows 10 προϊόντα, με χρήση του αντίστοιχου κουπονιού.

Έκπτωση 60% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι: SOLE60

Επιπλέον προσφορές σε ΝΕΑ προϊόντα

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας Macbook με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Οι προσφορές του GoDeal24.com θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα. Έτσι, αν ενδιαφέρεσαι, πρέπει να βιαστείς, μιας και ο χρόνος παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις! Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με Windows 10 keys, επικοινωνήστε με το κατάστημα μέσω mail: [email protected]