Το Νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife Nutrition είναι εδώ!

Newsroom
Το Νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα της Herbalife Nutrition είναι εδώ!
Είτε είστε vegan, είτε έχετε επιλέξει περισσότερες διατροφικές επιλογές φυτικής προέλευσης, η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι σημαντική για μια ισορροπημένη διατροφή.

Ενισχύστε τη μέρα σας με το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) της Herbalife Nutrition που αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για την ενίσχυση της καθημερινής σας πρόσληψης σε πρωτεΐνη.

Το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) με γεύση βανίλια και κρεμώδης υφή είναι ένα 100% Vegan προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (15g ανά μερίδα), ενώ περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου και των βιταμινών Β12, C και D. Το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, φυσικώς ευρισκόμενη λακτόζη, τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες, ενώ περιέχει γλυκαντικές ύλες από φυσικώς ευρισκόμενο γλυκαντικό από φύλλα του φυτού Στέβια.

Το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, για ένα γευστικό, υγιεινό και θρεπτικό vegan υποκατάστατο γεύματος, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, το οποίο μπορεί να προετοιμαστεί σε αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς

Το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας των Vegan προϊόντων της Herbalife Nutrition, για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

ΧΡΗΣΗ: Απολαύστε το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) προϊόν ως δεκατιανό ή ως απογευματινό σνακ, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Αναμείξετε 2 scoops (28 g) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό ή 3 scoops (42 g) σκόνης σε 375 ml κρύο νερό, ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη.

Επίσης, μπορείτε να το αναμείξτε με την αγαπημένη σας γεύση του Πρωτεϊνούχου Ροφήματος Formula 1 για το απόλυτο vegan, θρεπτικό και υγιεινό υποκατάστατο γεύματος, προσθέτοντας 2 scoops του Vegan Πρωτεϊνούχου Ροφήματος (PDM Vegan) και 2 scoops από το αγαπημένο σας Formula 1 σε 300 ml νερό, ανακινήστε και απολαύστε!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ / ΤΙΜΗ:

To νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) της Herbalife Nutrition περιέχει 20 μερίδες ανά συσκευασία, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης με Φ.Π.Α.: 45,37 €

#VeganPDM #HNVeganPDM #VeganProteinDrinkMix #HNVeganProteinDrinkMix #HerbalifeNutrition