Έρχεται το Women's Forum by Jennygr «Είμαι εδώ για εσένα»

Επιμέλεια: Newsroom
Έρχεται το Women's Forum by Jennygr «Είμαι εδώ για εσένα»
Το jenny.gr και η Liquid Media με την πρωτοβουλία της Executive Consultant του jenny.gr Τζένης Μπαλατσινού δημιούργησε το 1ο Women’s Forum με τίτλο «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2024 (09:00 – 17:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τι είναι το Forum «Είμαι εδώ για εσένα»;

Μια μέρα για τη γυναίκα, μια μέρα από εμάς, για όλες εμάς.

Για τη γυναίκα που προσπαθεί να προσεγγίσει κάθε απαίτηση της καθημερινότητας ως νέα πρόκληση, τη γυναίκα ποu νοιάζεται, διεκδικεί, θέλει με πάθος και υπομονή, δεν βάζει όρια στους ορίζοντες ούτε στα όνειρά της, επιδιώκει την εξέλιξη του εαυτού της και του κόσμου γύρω της, αφουγκράζεται την εποχή στην οποία ζει, είναι δυναμική και τρυφερή, δυνατή με τις αδυναμίες της, επίκαιρη και ρομαντική. Μια μέρα για μας, για κάθε μία από μας.

Για να μοιραστούμε τα όνειρα και τις ανησυχίες μας και να διευρύνουμε τις σκέψεις και τις προοπτικές μας.

Μέσα από επτά διαφορετικές θεματικές, 9 διαφορετικούς ομιλητές, αλληλεπιδράσεις και Q&As, μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε εμπειρίες, εμπνεόμαστε, επικοινωνούμε, αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, κατανοούμε τη φύση, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας.

Κορυφαίες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους μοιράζονται προσωπικά βιώματα και οράματα, δίνουν απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν, προτείνουν τρόπους, “εργαλεία”, τεχνικές και ανασύρουν ιστορικά παραδείγματα, που θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την καθημερινότητα με μια άλλη οπτική, καθώς και να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στις πολλαπλές προκλήσεις και στις προσωπικές ανάγκες μας.

Το Women's Forum είναι μία πολύτιμη ευκαιρία για τις γυναίκες να ανταλλάξουν ιδέες, να εμπνευστούν και να δικτυωθούν με άλλες επιτυχημένες γυναίκες σε διάφορους τομείς.

Agenda

9:00 registration

09:45 Welcome speech από τη Τζένη Μπαλατσινού,
Executive Consultant Jenny.gr

09:55 Εισαγωγή Μάκης Προβατάς, δημοσιογράφος – moderator

10:00 – 10:40 Μαρία Ευθυμίου, Ιστορικός - Καθηγήτρια, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ: “Γυναίκα και ηγεσία στην ιστορία”

10:45 - 11:15 Matina Agiorgiti, HERITAGE MUSE - Personal Coach οικογενειακών σχέσεων και κληρονομιάς: “Διαδοχή και προσωπική εξέλιξη”

11:15 – 11:45 James Kaliardos, Makeup Artist @ The Wall Group,
VISIONAIRE founder/director: "Reclaiming your Beauty / Διεκδικώντας την ομορφιά σου"
Break 30'

12:15 - 12:55 Θεοφάνης Τάσης, Φιλόσοφος, Καθηγητής Σύγχρονης Πρακτικής Φιλοσοφίας Alpen-Adria Universität: “Η ερμηνεία του έρωτα”

13:00- 13:40 Γιώργος Νικολαΐδης, Ψυχίατρος, MD, MA, MSc, PhD, Διευθυντής Δ/νσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας - Κέντρο για την Μελέτη και την Πρόληψη της Κακοποίησης – Παραμέλησης των Παιδιών, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού:
“Οι κυκλικές διαδρομές της βίας”

13:45 - 14:15 Άντα Γιαννεσκή, Communications Director IKEA - House Market SA:
“Αποδέξου τα στερεότυπα και κάνε τα υπερόπλο”
Break - 30'

14:45 Ευχαριστήρια ομιλία: Λίτσα Ρητά, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης Καρδίτσας

14:55 - 15:30 Πολύκαρπος Νικολόπουλος, Εναλλακτικός Θεραπευτής, Αστρολόγος & Εισηγητής Θεραπευτικής Αστρολογίας στο Κ.Δ.Β.Μ. "Εναλλακτική Παιδεία":
“Θεραπευτική αστρολογία και γυναικεία φύση”

15:35 - 15:45 Στέλιος Μαλακόπουλος, Παραολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος: "Από το πρώτο βήμα στην κορυφή"

15:50 - 16:20 Βάννα Μαρκετάκη, Διευθύντρια Σωματείου ΕΛΙΖΑ -Εταιρεία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού: "Όλα όσα μου έμαθε το Σωματείο Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού Eliza που θα έπρεπε να γνωρίζω ως πολίτης, γυναίκα και μητέρα"

16:25 - 17:00 Ελευθερία Ντεκώ, Lighting Designer - Επίκουρη Καθηγήτρια, Σχολή Καλών Τεχνών, Α.Π.Θ.: “Επαγγελματική ασφάλεια και αλλαγή πορείας”

Όλα τα έσοδα του Forum από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στην ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE για την στήριξη και ανακαίνιση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης Καρδίτσας. Πρόκειται για το σημείο όπου κατάφεραν και διασώθηκαν 70 πολίτες του χωριού Μεταμόρφωση τις πρώτες ώρες της έλευσης της κακοκαιρίας Daniel. Ο χώρος είναι ορόσημο για τους ανθρώπους του χωριού, αφού δυστυχώς η τοπική κοινωνία θρήνησε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι και σήμερα οι οικογένειες λαμβάνουν μηνιαία ανθρωπιστική βοήθεια.

Premium partner: ΔΕΗ

Partners: TOYOTA, Dove, AIM, answear.gr, IKEA

Good Cause partner: Humanity Greece
Μπορείτε να δείτε την αναλυτική ατζέντα και όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.