ΒΙΚΟΣ: Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens που στηρίζει τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Newsroom
ΒΙΚΟΣ: Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens που στηρίζει τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Κάπου να φτάσουμε, να φτιάξουμε, να δράσουμε, τις δυσκολίες να ξεπεράσουμε Η εταιρεία Bίκος υποστηρίζει έμπρακτα το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος και βαδίσματος No Finish Line Athens, ως επίσημος χορηγός της 5ης διοργάνωσης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί, γιατί όταν ένα παιδί έχει ανάγκη, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού!

Το No Finish Line Athens, διεξήχθη για πρώτη φορά το 2017, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Φέτος, η 5η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ο.Α.Κ.Α, το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Οι συμμετέχοντες την έχουν ήδη αγκαλιάσει, δημιουργώντας προσδοκίες, ότι τα έσοδα θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η Βίκος, με διαρκή και σταθερή δράση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, υποστηρίζει έμπρακτα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η απόφασή της να στηρίξει ως επίσημος χορηγός, το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό-ψυχαγωγικό-φιλανθρωπικό γεγονός, No Finish Line, συνάδει με την επιθυμία της για εθελοντική προσφορά σε παιδιά, νέους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά και με τα «πιστεύω» της για τη δύναμη της «προσφοράς» μέσα από το μαζικό αθλητισμό.