Κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά τα νέα ασύρματα ακουστικά Nothing ear (1)

Παύλος Παπαπαύλου
Κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά τα νέα ασύρματα ακουστικά Nothing ear (1)
Για επικοινωνία μέσω Bluetooth με όλες τις συμβατές φορητές συσκευές.

Η βρετανική Nothing έδωσε στην αγορά τα νέα της ασύρματα ακουστικά με την ονομασία Nothing Ear (1). Το νέο προϊόν ξεχωρίζει άμεσα με τον διάφανο σχεδιασμό του και προσφέρει έως και 34 ώρες λειτουργίας με την ενέργεια που προσφέρει και η βάση φόρτισης.

Τα ακουστικά προσφέρουν ANC (Active Noise Cancellation) και κάθε ένα από αυτά ζυγίζει μόλις 4,7 γραμμάρια, προσφέροντας αεραγωγούς για λιγότερη πίεση στο ανθρώπινο αυτί. Οι ειδικές άκρες υγρής σιλικόνης προσαρμόζονται με 3 διαφορετικούς τρόπους για να «κάθονται» καλύτερα σε κάθε χρήστη και να φέρουν όσο πιο κοντά τους μεγάλους drivers 11.6mm.

Υποστηρίζουν τεχνολογία Bluetooth 5.2 για επικοινωνία χωρίς διακοπές με τις διάφορες συσκευές και προσφέρουν δύο διαφορετικά modes για ελαφριά έως και απόλυτη μείωση του εξωτερικού θορύβου, ανάλογα με το που βρίσκεστε (πχ. σε ανοιχτό χώρο ή σε αεροπλάνο) και τις ανάγκες που υπάρχουν εκεί.

Στις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνονται τα Find My Earbud, EQ, Active Noise Cancellation και Gesture Control customization μέσω του ear (1) App, καθώς και το In-Ear Detection και Fast Pairing.