Plisskën: Η πιο δυνατή φεστιβαλική επιστροφή του Σεπτεμβρίου

Newsroom
Plisskën: Η πιο δυνατή φεστιβαλική επιστροφή του Σεπτεμβρίου
Έρχεται ένα εκρηκτικό διήμερο με τα γεμάτα αδρεναλίνη τραγούδια της παριζιάνικης μπάντας- φαινόμενο, τους μετρ της μουσικής ίντριγκας αλλά και ένα πολυσυλλεκτικό και φρέσκο line-up.

Σε έναν σχετικά «ξηρό» καλοκαίρι από άποψη συναυλιών, έρχεται να δώσει μια ανάσα δροσιάς τo Plisskën Festival που επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Ένα διήμερο ανόθευτης φεστιβαλικής εμπειρίας, με ένα δυνατό line-up συντονισμένο στο σήμερα που περιλαμβάνει καθιερωμένα ονόματα όπως τους Παριζιάνους «La Femme», τους πιο μυσταγωγικούς GOAT αλλά και την δική μας ιέρεια του πολυφωνικού τραγουδιού Μαρίνα Σάττι.

Στο φετινό Plisskën Festival, στην πανδημική edition θα βρεθούν στην σκηνή ο ξεχωριστός Γάλλος electro-pop παραγωγός Kid Francescoli, η εκρηκτική Αμερικανίδα του underground hip hop bbymutha και από τους πιο δυναμικούς και επιδραστικούς DJs της techno χορευτικής σκηνής, ο LSDXOXO.


Επιπλέον στο φετινό Plissken Festival, η Vans παρουσιάζει ένα αποκλειστικό οπτικοακουστικό θέαμα με πρωταγωνιστές τη μουσική και τη δημιουργική έκφραση. Το EVDNT LIVE θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αποκλειστικά στο Plisskën Festival, για δύο βραδιές, με special guests τους μοναδικούς Born In Flamez σε ένα σετ γεμάτο industrial pop και future-beats και τον νεαρό ράπερ Moose σε ένα δυνατό performance που θα συζητηθεί!