Ο μουσικός που έπαιζε μπουζούκι ενώ εγχειριζόταν στην Θεσσαλονίκη: «Δεν το αποχωρίζομαι πουθενά» (vid)

Ο μουσικός που έπαιζε μπουζούκι ενώ εγχειριζόταν στην Θεσσαλονίκη: «Δεν το αποχωρίζομαι πουθενά» (vid)
Η ιστορία του μουσικού στην Θεσσαλονίκη που έπαιζε μπουζούκι ενώ εγχειριζόταν στο κεφάλι.

Ένας μουσικός στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε μπουζούκι ενώ εγχειριζόταν στο κεφάλι, κάτι που έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις αλλά συνήθως στο εξωτερικό.

Ωστόσο ο 37χρονος Δημήτρη Κύρτσος αποφάσισε να μην αποχωριστεί το μπουζούκι ούτε εκείνες τις στιγμές.

Μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Δεν αποχωρίζομαι πουθενά το μπουζούκι μου. Κατά την διάρκεια του χειρουργείου παίχτηκαν πάρα πολλά τραγούδια. Το χειρουργείο ήταν 3-4 ώρες κατά προσέγγιση, αλλά ξύπνιος ήμουν μια με μιάμιση ώρα. Έκανα αφαίρεση όγκου στο κεφάλι. Στο εξωτερικό είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε μουσικά όργανα στο χειρουργείο. Έχουμε δει κιθάρα, βιολί. Έτσι όταν χρειάστηκε να κάνω την πρώτη επέμβαση τον Οκτώβριο του 2018 ζήτησα από τους γιατρούς μου να έχω το όργανο μαζί μου για να παίξω. Την πρώτη φορά δεν μου επετράπη», είπε αρχικά.

«Όμως την δεύτερη φορά, γιατί εγχειρίστηκα δυο φορές στο κεφάλι, τον Σεπτέμβριο του 2020, συζητήσαμε με τον γιατρό μου ότι θα χρειαστεί να με ξυπνήσουν κατά την διάρκεια της επέμβασης, για να δουν λειτουργίες, δεξιότητες, ομιλία κλπ… Και του είπα ωραία, άρα μπορώ να παίξω και μπουζούκι. Και μου επέτρεψε», τόνισε.