Πολλά θύματα σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία (vids)

Πολλά θύματα σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία (vids)
Αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, με τις αρχές να ζητάνε από τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του. Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία λέει τοπικός βουλευτής.

Ομάδες των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων αναπτύχθηκαν στο σημείο επεισοδίου με πυροβολισμούς στην πόλη του Πλίμουθ στη νοτιοδυτική Αγγλία, με έναν τοπικό βουλευτή να χαρακτηρίζει το περιστατικό "σοβαρό και τραγικό".

«Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίες της αστυνομίας», ανέφερε στο Twitter ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος.

«Ανταποκρίθηκαμε στο περιστατικό με σημαντικό αριθμό πόρων, συμπεριλαμβανομένων ομάδων αντιμετώπισης επικίνδυνων περιοχών (HART), πολλών ασθενοφόρων, αερο-ασθενοφόρων, πολλών γιατρών και νοσηλευτών», ανακοίνωσε η South Western Ambulance Service, προσθέτοντας ότι θα παράσχει περισσότερη ενημέρωση αργότερα.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο SKY NEWS, στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Πλίμουθ, υπάρχουν πολλά θύματα ενώ ο Τζόνι Μέρσερ, τοπικός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος, έγραψε στο Twitter: «Tο περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή στο Πλίμουθ».