Πάνω από 11 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό και τρεις συλλήψεις στο Πέραμα (vid)

Πάνω από 11 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό και τρεις συλλήψεις στο Πέραμα (vid)
Τρεις συλλήψεις για απόπειρα εμπρησμού από πρόθεση έγιναν στο Πέραμα και 11 προσαγωγές σε όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει τις τελευταίες ώρες σε πάνω από 11 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό σε όλη την Ελλάδα, πέρα από τις συλλήψεις που ήδη έχουν γίνει.

Είναι το αποτέλεσμα του σχεδίου που έχει μπει σε εφαρμογή με αυστηρές περιπολίες και ελέγχους σε ειδικά σημεία, όπως άλση και δάση.

Μιλάμε για άτομα που υποδεικνύονται από μάρτυρες που διέκριναν ύποπτη συμπεριφορά ή για άτομα δεν δικαιολογείται η εκεί παρουσία τους.

Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του σχεδίου. Το δεύτερο αφορά τις περιπολίες που γίνονται στις πυρόπληκτες περιοχές για πλιάτσικο. ΄Υπάρχουν καταγγελίες από πυρόπληκτους που βρήκαν σε άλλο σημείο τα πράγματά τους ή που είδαν αγνώστους να βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Τρεις συλλήψεις στο Πέραμα

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Πειραιά, για εμπρησμούς από πρόθεση, σε άλσος στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, για τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί στις 07.00 σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιές με αναπτήρα σε πευκοβελόνες, χαρτιά και ξύλα σε διάφορα σημεία του άλσους, οι οποίες σβήστηκαν άμεσα.

Τους είδαν όμως περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθησαν.