Ο projector που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε γήπεδο! (pics & vid)

Ο projector που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε γήπεδο! (pics & vid)
Με τον The Premiere LSP9T προτζέκτορα της Samsung, οι αθλητικές διοργανώσεις δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες!

Σε κάθε αναμέτρηση της αγαπημένης σου ομάδας ή σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πάντα ψάχνεις που θα τις παρακολουθήσεις με την παρέα σου. Σε κάποιο μαγαζί; Και θα βρεις θέση; Στο σαλόνι σου; Στο μπαλκόνι σου;

Και πάντα κάτι θα σε «χαλάει», είτε από την ποιότητα του ήχου, είτε από την ποιότητα της εικόνας και δεν θα απολαμβάνεις μια στιγμή χαλάρωσης, έτσι όπως ακριβώς πρέπει: άνετα κι ωραία.

Ο, πιστοποιημένος για αναπαραγωγή περιεχομένου HDR10+, "The Premiere LSP9T" προτζέκτορας της Samsung ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να μετατρέψει το σπίτι σου σε... γήπεδο! Πλέον, μπορείς να απολαμβάνεις οποιαδήποτε διοργάνωση θέλεις, χωρίς καμία ταλαιπωρία, λες και είσαι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο!

Κι αυτό χάρη στα τρομερά χαρακτηριστικά του!

Τεχνολογία τριπλού λέιζερ

Με την τεχνολογία 4K triple laser η θέαση πάει σε άλλο επίπεδο, αφού σου προσφέρει την απόλυτη home cinema εμπειρία, με περισσότερες από 20.000 ώρες προβολής. Με αυτόν τον τρόπο, ο "The Premiere LSP9T" projector σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα, λες και είσαι στην αναπαυτική καρέκλα ενός σινεμά. Χάρη στην ευρεία οθόνη 130 ιντσών, βλέπεις με ακρίβεια από όπου κι αν κάθεσαι, ενώ η υψηλή ανάλυση 4Κ προσφέρει απίστευτα ευκρινείς εικόνες. Η χρωματική ακρίβεια, το εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων και η πληθωρική φωτεινότητα στην οθόνη, με μέγιστο μέγεθος 130 ίντσες, είναι βέβαιο πως θα σε ενθουσιάσει!

SamsungThePremiere1

Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Το Acoustim Beam που διαθέτει ο "The Premiere LSP9T", απογειώνει την ποιότητα του ήχου, χρησιμοποιώντας 22 ηχητικές οπές, ώστε να αποδώσει έναν βαθύ, πλούσιο και διευρυμένο ήχο, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία.

Χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία των 40 Watt/4.2ch, μπορείς να αφεθείς εντελώς στον εκπληκτικό ήχο υψηλής ποιότητας - σε συνδυασμό με την οπτική εμπειρία του προτζέκτορα - που «πλημμυρίζει» το δωμάτιο.

SamsungThePremiere2

Εξαιρετικά κοντινή προβολή

Η τοποθέτηση του προβολέα είναι τόσο απλή, που δεν χρειάζεται να καταβάλεις πολύ κόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον τοποθετήσεις κοντά στον τοίχο για να έχεις μια τεράστια οθόνη! Μάλιστα, με τους ενσωματωμένους ειδικούς αισθητήρες, γνωρίζει πότε τα παιδιά πλησιάζουν, μειώνοντας αυτόματα τη φωτεινότητα, για να προστατεύσει τα μάτια τους. Το καλύτερο είναι πως δεν απαιτείται πρόσθετη τοποθέτηση στην οροφή για την εγκατάσταση και το στυλ του είναι κομψό και μίνιμαλ, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τον υπόλοιπο χώρο..

SamsungThePremiere3

Bonus

Το καλό είναι πως μπορείς να απολαύσεις εντυπωσιακή εικόνα ακόμα και χρησιμοποιώντας τον λευκό τοίχο που έχεις και μέχρι πρότινος έμενε ανεκμετάλλευτος. Έτσι, δεν θα κάνεις πρόσθετη παρέμβαση στον χώρο σου, αν δεν το επιθυμείς. Επίσης, ο "The Premiere LSP9T" είναι έτοιμος για stream ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ό,τι θέλεις: από YouTube έως Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ και πολλά ακόμα. Τέλος, μέσω του φωνητικού βοηθού Bixby, μπορείς να δώσεις εντολές και να σε βοηθήσει να κάνεις ακόμα και τον πιο απλό έλεγχο, ενώ με ένα απλό άγγιγμα του smartphone σου στον "The Premiere LSP9T", μεταφέρεις αμέσως περιεχόμενο από το κινητό σου στην μεγάλη οθόνη.

Ο "The Premiere LSP9T" θα γίνει ο καλύτερος «συμπαίκτης» σου και οι αθλητικές βραδιές θα περάσουν σε άλλη... διάσταση, είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, είτε είσαι μόνος, είτε με την οικογένεια ή τους φίλους. Η εμπειρία εγγυημένα θα είναι ανεπανάληπτη!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.