Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Wentworth Miller ανακοίνωσε πως είναι αυτιστικός (pic)

Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Wentworth Miller ανακοίνωσε πως είναι αυτιστικός (pic)
Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο 49χρονος Wentworth Miller ανακοίνωσε πως είναι αυτιστικός.

Στην ανακοίνωση μίας είδησης που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί προέβη, ο Wentworth Miller.

Ο 49χρονος που έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην μυθική σειρά, Prison Break ούτε λίγο, ούτε πολύ, ανακοίνωσε πως είναι αυτιστικός.

Μάλιστα, αυτή η διάγνωση δεν του έγινε όταν ήταν μικρό παιδί, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά πριν από ένα χρόνο, με τον Άγγλο ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως δεν είναι κάτι που θα ήθελε να αλλάξει στην ζωή του.

«Όπως σε όλους, έτσι και σε εμένα η καραντίνα πήρε πολλά πράγματα μακριά μου, αλλά βρήκα απροσδόκητα δώρα.

Το φθινόπωρο κλείνει ένας χρόνος από τότε που έμαθα για τον άτυπο αυτισμό μου. Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μια επίσημη διάγνωση. Ηταν μια μακρά, διαδικασία που χρειάστηκε ενημέρωση. IMO. Είμαι ένας μεσήλικας άντρας. Όχι 5 χρόνων», έγραψε μεταξύ άλλων

Ο Μίλερ σημείωσε ότι «η πρόσβαση σε μια διάγνωση είναι προνόμιο που δεν απολαμβάνουν πολλοί», παραδεχόμενος ότι η διάγνωσή του ήταν «σοκ», αλλά «δεν αποτελεί έκπληξη».

Τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω αρκετά για τον αυτισμό. (Υπάρχουν πολλά να μάθω)», έγραψε ο ηθοποιός και ολοκλήρωσε το μήνυμά του ευχαριστώντας εκείνους που «συνειδητά ή ασυνείδητα μου έδωσαν αυτό το επιπλέον κομμάτι χάριτος + χώρο με την πάροδο των ετών».