Νέο βίντεο που γεννά ερωτηματικά για την υγεία του Ερντογάν: Βαριανασαίνει και κλείνουν τα μάτια του (vid)

Οργή Ερντογάν και της «αυλής» του για το βίντεο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να βαριανασαίνει και να κλείνουν τα μάτια του.

Την οργή του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν αλλά και της «αυλής» του έχει συγκεντρώσει το πρακτορείο «Αναντολού», που δημοσίευσε βίντεο του στο οποίο δεν φαίνεται να είναι καλά. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα για την υγεία του και όταν φαίνεται να βαριανασαίνει και να κλείνουν τα μάτια του, η φημολογία φουντώνει.

Έντονη ήταν και η αντίδραση στελέχους του φιλοκυβερνητικού σάιτ «ΧαμπέρΤουρκ», με τον Φατίχ Αλταϊλί να επικρίνει το «Αναντολού» που δεν έκανε μοντάζ στο βίντεο έτσι ώστε να μη φαίνεται η αδυναμία του Ερντογάν.

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνουν μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ-πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας».