«Η πρώην γυναίκα του το πρώτο θύμα του αστυνομικού, πήρε με απειλές και τρόμο την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους»

«Η πρώην γυναίκα του το πρώτο θύμα του αστυνομικού, πήρε με απειλές και τρόμο την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους»
Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου Αστυνομικού, Ελισάβετ Τσέρτου ανέφερε ότι η 9χρονη κόρη τους ζούσε στο ίδιο σπίτι-κολαστήριο με την 19χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε.

Σοκάρουν ολοένα και περισσότερο οι λεπτομέρειες που βγαίνουν καθημερινά για τον «βίο και την πολιτεία» του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, που κατηγορείται για κακοποίηση και μαστροπεία, με την πρώην γυναίκα του, να είναι το πρώτο του θύμα, όπως κατήγγειλε η δικηγόρος της, Ελισάβετ Τσέρτου.

Η δικηγόρος τονίζει στην ανακοίνωσή της, ότι ο 39χρονος πήρε την επιμέλεια του παιδιού «υπό το καθεστώς τρόμου και απειλών», αλλά και ότι η 9χρονη έμεινε στο ίδιο σπίτι-κολαστήριο που κρατούσε την 19χρονη κοπέλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελισάβετ Τσέρτου αναφέρει για την πρώην σύζυγο του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος είναι προφυλακιστέος:

«Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε, όπως πληροφορηθήκαμε, ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός – πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της. Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και την απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».