Γιόρταζε τα γενέθλιά της και την καταπλάκωσε το μάτριξ του καραόκε βάρους 200 κιλών (vid)

Γιόρταζε τα γενέθλιά της και την καταπλάκωσε το μάτριξ του καραόκε βάρους 200 κιλών (vid)
Σοκαριστική σκηνή που στοίχισε τη ζωή 35χρονης τη στιγμή που γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια κοπέλα σε νυχτερινό κέντρο στη Ρωσία, την ημέρα των 35ων γενεθλίων της. Η Τατιάνα Ποχορένκο, είχε βγει να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε μαγαζί με καραόκε και τη στιγμή που ήταν στο κέντρο της πίστας, έπεσε πάνω της το μάτριξ, των 6 οθονών, βάρους 200 κιλών. Το περιστατικό συνέβη στη Δυτική Σιβηρία, στην πόλη Σούργκουτ το 2018, ωστόσο βγήκε στην επιφάνεια, καθώς ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είχε τιμωρηθεί με τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Ο Ντέιβιντ Σκόρτσοφ, ο οποίος δούλευε ως DJ στο κλαμπ όταν έγινε η τραγωδία, είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ανυψώνω τις οθόνες έτσι ώστε οι πελάτες στον πρώτο όροφο να μπορούν να απολαύσουν επίσης το καραόκε. Σε μια στιγμή, οι οθόνες καραόκε έπεσαν κάτω και σκότωσαν τη γυναίκα».

Ο Σέμεν Κοπαΐγκορα, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, εντοπίστηκε και κηρύχθηκε ως κύριος υπαίτιος της τραγωδίας για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, καθώς είχε εγκαταστήσει τις οθόνες καραόκε χωρίς να έχει πάρει βεβαίωση ότι πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Οι δικαστές έλαβαν υπόψη τους τα δύο μικρά παιδιά του Κοπαΐγκορα, αλλά και την παραδοχή της ενοχής του και έλαβε ελαφρυντικά.