Μετά από συμφωνία με τον διάβολο για να κερδίσει το λόττο, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο αδερφές (pics)

Μετά από συμφωνία με τον διάβολο για να κερδίσει το λόττο, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο αδερφές (pics)
Ο 19χρονος δολοφόνησε τις δύο άτυχες αδερφές, γιατί είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο και την… υπέγραψε με αίμα. Υποσχόταν να θυσιάσει τις δύο γυναίκες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο και να μην τον εντοπίσουν για τα εγκλήματα που διέπραξε.

Φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στο Βόρειο Λονδίνο και δη στο Fryent Country Park, όταν ο Ντάνιαλ Χουσεΐν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη ετεροθαλή αδερφή της Νικόλ Σμόλμαν.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα χνάρια του 19χρονου δράστη- ο οποίος μαχαίρωσε 28 φορές την Νικόλ, ενώ έσπασε το μαχαίρι στην 46χρονη αδερφή της από τη μανία του- ύστερα από σημείωμα που βρήκαν στο δωμάτιο του. Κι αυτό είναι εξίσου ανατριχιαστικό...

1

Ο 19χρονος δολοφόνησε τις δύο άτυχες αδερφές, γιατί όπως έγραφε είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο και την… υπέγραψε με αίμα. Υποσχόταν να θυσιάσει τις δύο γυναίκες με αντάλλαγμα να κερδίσει το λόττο αλλά και να μην τον εντοπίσουν για τα εγκλήματα που διέπραξε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στην οποία κρίθηκε ένοχος, ο Ντάνιαλ Χουσεΐν αρνήθηκε να δώσει στοιχεία ενώ συνέχισε να λέει πως δεν είχε καμία εμπλοκή με τις δύο δολοφονίες.

2

Η μητέρα των κοριτσιών, σε δήλωσή της που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, ανέφερε: «Κανένας δεν περιμένει ότι τα παιδιά του θα πεθάνουν πριν απ' αυτόν, αλλά το να έχεις δύο από τα τρία σε μια νύχτα είναι απλώς ακατανόητο», ενώ συμπλήρωσε: «Σκέφτηκα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει καρδιά».