Ρομπότ εκτελούν εντυπωσιακή χορογραφία σαν άνθρωποι (vid)

Ρομπότ εκτελούν εντυπωσιακή χορογραφία σαν άνθρωποι (vid)
Με ένα επικό βίντεο με ρομπότ να χορεύουν σαν άνθρωποι γιόρτασε την εξαγορά της από τη Hyundai Motor Group η Boston Dynamics.

Πολλές φορές τα ρομπότ κάνουν ασυνήθιστα πράγματα όπως να περπατάνε πλάι πλάι με ανθρώπους ή ακροβατικά, ωστόσο ο συνδυασμός των ρομπότ της Boston Dynamics και του νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος, «BTS» δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό.

Σύμφωνα με το gadgets.ndtv.com, το 80% της αμερικανικής εταιρίας ρομποτικής και μηχανολογίας Boston Dynamics, εξαγοράστηκε πρόσφατα κατά 80% από τη Hyundai Motor Group την περασμένη εβδομάδα. Για να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός η Boston Dynamics δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο μοιράστηκε με τους 2,6 εκατομμύρια ακολούθους της. Στο βίντεο το οποίο διαρκεί λίγο παραπάνω από ένα λεπτό με τίτλο «Spot's On It», αποτελεί έναν συνδυασμό ανάμεσα στο όνομα του ρομπότ και στον τίτλο του τραγουδιού των BTS.

Το βίντεο ξεκινάει με 5 ρομπότ να χορεύουν στους ήχους των BTS. Σε επόμενο στιγμιότυπο 7 ρομπότ συνεργάζονται τέλεια για να εκτελέσουν μία τέλεια χορογραφία, θυμίζοντας ανθρώπους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να αποτελούμε κομμάτι της Hyundai Motor Group! Το γιορτάζουμε μ' έναν χορό με τους BTS», γράφει η Boston Dynamics στην περιγραφή του βίντεο.

Πηγή: reader.gr