Call of Duty: Black Ops 4 και άλλα 3 παιχνίδια δωρεάν για τα PS4 και PS5 τον Ιούλιο (vids)

Call of Duty: Black Ops 4 και άλλα 3 παιχνίδια δωρεάν για τα PS4 και PS5 τον Ιούλιο (vids)
Η Sony προσφέρει τέσσερις τίτλους τον μήνα που ξεκίνησε για τους κατόχους PS4 και PS5.

Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών και ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν για τους κατόχους PS4 και PS5 τον Ιούλιο. Η παροχή αυτή έρχεται για όσα μέλη έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus περιλαμβάνει τίτλους και για τις δύο κονσόλες.

Οι συνδρομητές PS Plus με κονσόλα PS4 θα μπορέσουν να απολαύσουν δωρεάν τα Call of Duty: Black Ops 4 και WWE 2K Battlegrounds, ενώ οι κάτοχοι PS5, τα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς και το A Plague Tale: Innocence. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το γεγονός ότι το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown που διατέθηκε δωρεάν με τον ίδιο τρόπο τον Ιούνιο, θα παραμείνει και τον Ιούλιο.

Από τα games του Ιουνίου, τα Star Wars: Squadrons και Operation Tango θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Να σημειωθεί πως τα παιχνίδια που παρέχονται δωρεάν με συνδρομή PS Plus πρέπει να κατέβουν την περίοδο που προσφέρονται για να μείνουν στη λίστα του χρήστη και από εκεί και πέρα είναι προσπελάσιμα όσο υπάρχει ενεργός λογαριασμός στην υπηρεσία.

Call of Duty: Black Ops 4

WWE 2K Battlegrounds


A Plague Tale: Innocence

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown