Στα χέρια της αστυνομίας ο «viral» κλεφτοκοτάς στην Κρήτη, είχε κλέψει δυο κοτέτσια μέσα σε λίγες ώρες (vid)

Στα χέρια της αστυνομίας ο «viral» κλεφτοκοτάς στην Κρήτη, είχε κλέψει δυο κοτέτσια μέσα σε λίγες ώρες (vid)
O 68χρονος κατηγορείται για κλοπές από δύο κοτέτσια μέσα σε λίγες ώρες.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με την δράση ενός άνδρα στην Κρήτη ο οποίος φέρεται να έκλεβε κότες από το κοτέτσι ενός συντοπίτη του.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, σε κοτέτσι στην περιοχή της Άνω Χερσονήσου στο Ηράκλειο.

Ο 68χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς ως ο δράστης της κλοπής, η οποία, σύμφωνα με το Cretalive, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, και δημοσιοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κοτετσιού, ο οποίος μάλιστα προσέφερε και αμοιβή για τον εντοπισμό του κλεφτοκοτά.

Να σημειωθεί ότι ο 68χρονος κατηγορείται για κλοπές από δύο κοτέτσια μέσα σε λίγες ώρες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (28.06.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπής πτηνών και πουλερικών που διαπράχτηκαν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι την 24.06.2021 ο ημεδαπός προέβη στην αφαίρεση πτηνών και πουλερικών, από περιφραγμένους χώρους ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου
»