Έγινε γιαγιά η Πόπη Τσαπανίδου (pic)

Έγινε γιαγιά η Πόπη Τσαπανίδου (pic)
Στην Ολλανδία βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου, στο πλευρό της κόρης της, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πρώτη φορά γιαγιά έγινε η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς η κόρη της Μαρίνα, γέννησε το πρωί του Σαββάτου ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Έκτορας. Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο Άμστερνταμ όπου εργάζεται η κόρη της.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν γεννηθεί ο εγγονός της η δημοσιογράφος έγραψε στο instagram: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα».