Μπέζος: Υπάρχουν ανόητες εκπομπές που κάνουν νούμερα τηλεθέασης

Μπέζος: Υπάρχουν ανόητες εκπομπές που κάνουν νούμερα τηλεθέασης
Χείμαρρος στα λόγια του ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στην τηλεόραση και την επόμενη σεζόν

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια την επόμενη σεζόν, αλλά και στις ανόητες εκπομπές που κάνουν νούμερα τηλεθέασης.

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάτι τηλεοπτικό στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν, το οποίο όμως δεν μπορώ να το ανακοινώσω. Γιατί πρέπει να το ανακοινώσει πρώτα ο σταθμός που θα το κάνει ή ο παραγωγός. Θα κάνω όμως κάτι σίγουρα».

Όσον αφορά τις εκπομπές που κάνουν νούμερα τηλεθέασης, ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε πως δεν δείχνει πάντα αυτό την εκτίμηση του κοινού. «Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι καταγράφει νούμερα τηλεθέασης, δεν μιλώ για τις Άγριες Μέλισσες που είναι πολύ καλή σειρά γιατί αυτό θα βγουν να πουν, δεν δείχνει πάντα και την εκτίμηση του κοινού. Αναφέρομαι γενικότερα. Η επιτυχία στην τηλεόραση έχει να κάνει με το πως κάτι καταγράφεται στον χρόνο. Αν το θυμόμαστε και αν μας ακολουθεί. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα νούμερα που κάνουμε εκείνη την ώρα, γιατί υπάρχουν και εκπομπές πέραν της μυθοπλασίες που είναι τελείως ανόητες και καταγράφουν νούμερα. Δεν μου αρέσουν όλες οι σειρές που γίνονται. Δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσουν. Ορισμένα σίριαλ μου αρέσουν, ορισμένα δεν μου αρέσουν αν και έχω δει αποσπασματικά. Βλέπω πράγματα τα οποία είναι πολύ πετυχημένα και όντως έχουν ενδιαφέρον για μένα», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.