Στη Λάρισα 50χρονη μήνυσε 91χρονο για απόπειρα βιασμού

Στη Λάρισα 50χρονη μήνυσε 91χρονο για απόπειρα βιασμού
Μήνυση κατά ενός 91χρονου για απόπειρα βιασμού κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μια 50χρονη που πήγε στο σπίτι για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

Mήνυση κατά ενός 91χρονου για απόπειρα βιασμού κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μια 50χρονη που πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου σε χωριό της Λάρισας, για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr,η γυναίκα κατήγγειλε τον 91χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι την ώρα που βρισκόταν η ίδια στο σπίτι και έκανε δουλειές, βγήκε από το μπάνιο γυμνός και έπεσε πάνω της, ενώ η ίδια τον απώθησε.

Η γυναίκα ανέφερε ότι άμεσα έφυγε από το σπίτι του ηλικιωμένου, πήρε το λεωφορείο για Βόλο και προχθές το βράδυ κατάθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα βιασμού.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ωστόσο με την υπόθεση ασχολείται το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, στην περιοχή του οποίου υπάγεται ο τόπος κατοικίας του υπερήλικα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνελήφθη.

Πηγή: Reader.gr