Άσχημος τραυματισμός για Μαριαλένα στο Survivor (vid)

Άσχημος τραυματισμός για Μαριαλένα στο Survivor (vid)
Η Μαριαλένα τραυματίζεται και ξεσπάει σε κλάματα όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Ένα έντονο επεισόδιο αναμένεται απόψε στο Survivor όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφορεί. Η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη με την Ελένη βρίσκεται σε οριακό σημείο, μετά από όσα έχουν ειπωθεί στα τελευταία συμβούλια.

«Εχθές το βράδυ μπαίνοντας στην καλύβα ακούω την Ελένη να μιλάει με τους φίλους της», λέει η Μαριαλένα η οποία σε τετ α τετ που έχει με την Ελένη, της λέει: «Το ύφος που είχες όταν σε άκουσα δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που βγάζεις στο συμβούλιο και τώρα που μιλάμε».

Ο Ηλίας μιλάει για την κόντρα της Ελένης με την Μαριαλένα και τον Σάκη. «Δεν μπορώ να βλέπω την Ελενίτσα να είναι διαρκώς το επίκεντρο, γιατί ασχολούνται μαζί της;».

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά τη νίκη του Σάκη, ο οποίος έδωσε την Ελένη ως πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση. Ωστόσο, ένας άσχημος τραυματισμός της Μαριαλένας ίσως αλλάξει τις ισορροπίες. Η 25χρονη γυμνάστρια πέφτει σφαδάζοντας στο έδαφος και κρατά τον αστραγαλό της, με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει τον γιατρό.