Χρήστης του TikTok εξηγεί τι συμβαίνει όταν πέφτει ένα αεροπλάνο (vid)

Χρήστης του TikTok εξηγεί τι συμβαίνει όταν πέφτει ένα αεροπλάνο (vid)
Ένα αρκετά ζοφερό βίντεο ανέβασε ένας χρήστης του TikTok εξηγώντας τι συμβαίνει κατά την διάρκεια αεροπορικού δυστυχήματος.

Ένας χρήστης του TikTok με το όνομα Jade ή @jade.loves.crime μοιράστηκε ένα βίντεο, με το οποίο εξηγεί τι συμβαίνει όταν πέφτει αεροπλάνο.

Το βίντεο αρχίζει με τον Jade να λέει: «Εάν βρίσκεστε σε αεροπλάνο που είναι έτοιμο να πέσει δεν θα ενημερωθείτε. Αν ο πιλότος κάνει αναγκαστική προσγείωση, πιθανότατα δεν θα έχει τον χρόνο να σας ενημερώσει ότι πρόκειται να πεθάνετε... κι αυτό μάλλον είναι το καλύτερο».

Στη συνέχεια το βίντεο χειροτερεύει καθώς ο Jade περιγράφει με τον πλέον κυνικό τρόπο τι θα συνέβαινε στο ανθρώπινο σώμα σε έναν τέτοιο περιστατικό. «Εάν το αεροπλάνο πέφτει, μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης γνωρίζοντας ότι δεν θα παραμείνετε συνειδητοί, ενώ λίγο πριν τα πράγματα γίνουν μαύρα, θα νιώσετε την αίσθηση της βαρύτητας σα να βρίσκεστε στο διάστημα.

@jade.loves.crime

The first death video I ever posted- revamped ##creepyfacts ##truecrimetiktok ##freakaccident ##crimejunkie

♬ original sound - Jade.Loves.Crime

Η δύναμη G είναι τόσο μεγάλη που πιθανότατα θα καταστρέψει τα οστά και τα όργανά σας, αλλά είναι απίθανο να νιώσετε κάτι από αυτά. Αν το αεροπλάνο εκραγεί στον αέρα, θα πεθάνετε πριν από την συντριβή. Διότι η έκρηξη θα δημιουργήσει τρύπα στο αεροπλάνο προκαλώντας αποσυμπίεση. Θα χάσετε κάθε αίσθηση. Μπορεί να ακούγεται φρικτό αλλά θα είναι ανώδυνο και γρήγορο».

Το βίντεο του Jade επιβεβαιώνεται από αρκετούς εργαζόμενους αεροπορικών εταιρειών, οι οποίοι παραδέχονται ότι το να ενημερώνονται οι επιβάτες δεν αποτελεί προτεραιότητα για το προσωπικό, σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.