Θλίψη για την απώλεια του Τζορτζ, την μαϊμού με τα 18 εκατομμύρια followers

Θλίψη για την απώλεια του Τζορτζ, την μαϊμού με τα 18 εκατομμύρια followers
Πένθος επικρατεί στο TikTok από την ξαφνική απώλεια του Τζορτζ, της δημοφιλούς μαϊμούς που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 18 εκατομμύρια ακολούθους χάρη στις συμπεριφορές του που προσομοίαζαν σε άνθρωπο.

Θλίψη επικρατεί στους χρηστές της πλατφόρμας των social media και του TikTok μετά το θάνατο μίας αγαπημένης μαϊμούς, με περίπου 18 εκατομμύρια ακολούθους και η οποία πέθανε αναπάντεχα τη Δευτέρα (7/6) κατά τη διάρκεια ενός καθιερωμένου τσεκ απ στον κτηνίατρο.

Το ζωάκι το οποίο ήταν ηλικίας 12 ετών και λεγόταν Τζορτζ είχε προκαλέσει πανζουρλισμό στο ίντερνετ με τις ικανότητες του που προσομοίαζαν σε άνθρωπο και ειδικά με το πόσο εύκολα μπορούσε να ανοίγει κουτιά.

Το ζευγάρι από το Τέξας, στο οποίο άνηκε ο Τζορτζ, μοιράστηκε τα λυπηρά νέα με μία ανακοίνωση στο TikTok, η οποία συγκέντρωσε περισσότερες από 16.3 εκατομμύρια προβολές.

«Τζορτζ πήγε στον κτηνίατρο για έναν τυπικό έλεγχο στα δόντια», αναφέρεται στο αρχικά στο μήνυμα του βίντεο το οποίο είναι υποτιτλισμένο στα αγγλικά. «Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, υπήρξαν επιπλοκές με την αναισθησία και άρχισε να δίνει μία δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της μάχης ο Τζορτζ δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα και ευχές με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει τελικά στις 7 Ιουνίου στις 16:00 το απόγευμα ο Τζορτζ απεβίωσε».

@heresyourmonkeycontent

We love you, George

♬ Married Life (From "Up") - Sergy el Som

Παράλληλα η οικογένεια ανέβασε μήνυμα για τον Τζορτζ, ο οποίος άνηκε στο είδος των καπουτσίνων και στον λογαριασμό που είχε το αγαπημένο θηλαστικό στο Instagram, αναφέροντας «Ο Τζορτζ απεβίωσε, κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε αγάπη και χαρά, το πνεύμα του της ελπίδας του και η αγάπη του ζει ακόμα. Σε αγαπάμε Τζορτζ».

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Τζορτζ είχε γίνει μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας σαν ψυχολογική υποστήριξη για ένα μέλος της το οποίο υπέφερε από μία επίπονη νευρική διαταραχή.

@heresyourmonkeycontent

Maybe we shouldn’t teach him that number TYSM to John Wike for the ##fanmail ##monkey ##unboxing

♬ original sound - Georgie Boy

Παρ' όλ' αυτά ο Τζορτζ γρήγορα προκάλεσε αίσθηση στο ίντερνετ αφότου οι ιδιοκτήτες του άρχισαν να καταγράφουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές του όπως το να ανοίγει κουτιά. Εκτός από το άνοιγμα κουτιών ο Τζορτζ που στο διαδίκτυο ήταν γνωστός και ως «HeresYourMonkeyContent», έχει καταγραφεί σε βίντεο να παίζει με μπάλα, να χαμογελάει ενώ τρώει ποπ κορν στο κρεβάτι και να βρίσκει πως να ανάβει ένα φωτιστικό το οποίο του έκανε δώρο ένας ακόλουθος του στο TikTok.

Πηγή: Reader.gr