Quiz: Πόσα ξέρεις για τον κήπο;

Quiz: Πόσα ξέρεις για τον κήπο;
Ήρθε η ώρα να τεστάρεις τις γνώσεις σου πάνω στο κομπόστ και τη μπορντoύρα.

Η περιποίηση ενός κήπου δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν μιλάμε απλώς για μια γλάστρα στο μπαλκόνι που της ρίχνεις κάθε τόσο λίγο νεράκι και αν επιβιώσει καλώς. Ένας κήπος θέλει πολλή όρεξη για δουλειά, αρκετό χρόνο, τις απαραίτητες γνώσεις και φυσικά μεράκι.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τη φροντίδα του κήπου, σίγουρα δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαιτητικό πρότζεκτ είναι. Πότισμα, λίπανση, κλάδεμα, κούρεμα του γκαζόν και όλα αυτά σε συγκεκριμένες ώρες και εποχές του χρόνου. Φυσικά, οι συγκεκριμένες εργασίες μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολες αν προμηθευτείς τα κατάλληλα εργαλεία, όπως ας πούμε το ρομποτικό χλοοκοπτικό της Husqvarna που θα σου επιτρέψει να κερδίσεις πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου, καθώς αντί να κουρεύεις το γκαζόν, μπορείς να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Αν πάλι είσαι από εκείνους που το παίζουν γνώστες του θέματος, είσαι σίγουρα στο κατάλληλο μέρος. Στο παρακάτω κουίζ μπορείς να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να ανακαλύψεις πόσα πραγματικά ξέρεις για τον κήπο.

Loading...