Σοκαρισμένη η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από 6 Πακιστανούς: «Δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μας βοηθήσει» (vid)

Σοκαρισμένη η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από 6 Πακιστανούς: «Δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μας βοηθήσει» (vid)
Σοκάρουν τα όσα λέει η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από 6 Πακιστανούς στην Αγία Μαρίνα.

Τρομαγμένη, σοκαρισμένη και θυμωμένη είναι η 26χρονη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση από έξι Πακιστανούς στην Αγία Μαρίνα και οι οποίοι τη βιντεοσκοπούσαν σε live streaming και της έσκισαν τη μπλούζα.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε: «Περίμενα στο πάρκινγκ της παραλίας, έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία. Ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο εμένα, φυσικά στραμμένο το κινητό σε μένα, και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο».

Στη συνέχεια είπε: «Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα. Δεν ξέρω τι άλλο θα έκαναν.

Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή».

Τέλος ανέφερε: «Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας.

Η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου».